Yaisas och Inajs valpar

Parning har skett mellan Yaisa och Inaj :) 

 

 

Inaj är en jättetrevlig kille, snäll, gosig och trygg med ett lättsamt sätt. Han har ett fantasiskt steg, är jätteduktig i draget och går som ledarhund. Han är 58 cm hög, är inte rent vit utan har bisqui i pälsen. Som ni kan se på bilderna är han en tjusig kille :)

 

 Bild på Inaj i boxen på dragtävling i Åsarna

Inaj

Vill du veta mer? Här kommer du till Inajs sida 

 

Bild på Yaisa när vi hälsade på hos Inaj och de andra på Samochas kennel

 

Yaisa har ett mjukt temperament, är gosig och lättsam. Hon hänger gärna med på olika aktiviteter som vi har provat på som agility, spår, sök av leksaker, människor och gotter. Det senaste vi har testat är balansbollsträning som är en favorit. Hon är duktig på att dra men är inte någon ledarhund. Vi hann ställa ut Yaisa två gånger innan coronapandemin slog till, och har fått Excellent med CK som bästa resultat. Domarna var mycket förtjust i att hon rörde sig så bra och hade ett så fint steg.

Här kommer du till Yaisas sida 

 

Både Yaisa och Inaj är förstås höftledsröntgade och har godkända höfter, Yaisa har B och Inaj A och båda är ögonlysta utan anmärkning. Valparna kommer att ha inavelsgrad 0% och HD-index 107, vilket betyder att föräldrarna inte är nära släkt med varandra och att valparnas förutsättningar för att få bra och friska höfter är goda.