Planerade Valpkullar

Vi planerar för en valpkull i höst mellan våran Yaisa (Snötrollens Isita Yaisa) och Haskii (Blåtassen Metalloid Einsteinium) !

Inavelsgraden är 0,8% och HD-index är 107, vilket betyder att de inte är nära besläktade och att valparna har goda förutsättningar att få fina höfter.

 

Yaisa (För att komma till Yaisas sida klicka här)

Yaisa är en positiv, energisk och social tjej som gärna vill ha kontakt med både människor och andra hundar. Hon har en suverän näsa och är jätteduktig på att spåra och att hitta godisar när vi gör gottesök. Hon gillar att dra men vi har än så länge bara dragit med henne här hemma. Hon har hittills varit på en officiell utställning med jättebra kritik. Domaren gillade det mesta och särskilt hennes rörelser så hon fick betyget exellent med CK. Hon är ögonlyst och armbågsröntgad utan anmärkning och höftledsröntgad med A/B höfter.

 

Haskii

Haskii bor på Blåtassens kennel i Sala. Han är en glad, pigg och social kille som tycker mycket om att gosa och kommer väl överens med både andra hundar, katter och människor stora som små.  Han har blivit utställd flera gånger med exellent, så det är inte bara vi som tycker att han är så snygg. Han är dessutom mycket duktig på att dra och är dragmeriterad. Han är höftledsröntgad med grad A och armbågsröntgad och ögonlyst utan anmärkning.

 

Fler bilder på Haskii :)

 

 

Är du intresserad av en valp så kontakta oss :)